Dirk Oellibrandt

Oprichter van Life Projects en Senior Healing Tao Instructeur
 
DO
Passie voor leven en wat het volle potentieel daarvan zou kunnen zijn is eigenlijk altijd kenmerkend geweest voor Dirk. Zijn talent is om mensen op een natuurlijke manier bij hun kern te brengen en hen te laten ervaren wat het ware potentieel en de weg is, die het leven hen aanbiedt.
 
 
Vanaf zijn dertiende waren intensieve natuurstudie en Oosterse krijgskunsten belangrijke aspecten in zijn leven. Later werd deze natuurstudie (via meditatie) de studie van zijn eigen natuur. Taoïsme en de innerlijke alchemie waren daarbij belangrijke sleutels voor hem. De hardere vormen van ’martial arts‘ maakten plaats voor de ’internal martial arts‘ zoals Tai Chi, Pakua Chuan en Chi Kung.
 
Een sterke drive om anderen te helpen in hun zoektocht en hun proces van ontwaken zorgde voor een lange studieperiode in therapeutische methoden. Saul Goodman, Mantak Chia, Daskalos en Barry Long waren voor hem inspiratiebronnen. Dirk heeft gedurende 12 jaar de opleiding 4Dimensioneel Bodywork geleid. Sinds 2004 verzorgt Dirk leiderschapstrainingen. Leiders in topposities uit politiek, bedrijf, onderwijs en wetenschap weten zich vooral geïnspireerd door de andere dimensies die hij in hun werk weet te brengen. Door zijn sterke aanwezigheid, zijn rijke therapeutische kennis en de ervaring die hij opdeed in de corporate wereld weet hij mensen met allerlei achtergronden en heel verschillende dromen te inspireren.

www.lifeprojects.be/nl
info@lifeprojects.be


 

Workshop Vrijdag 18 Mei 2018

 
HET LEVENSKRACHTRITUEEL – EEN MEDITATIE IN BEWEGING
Verbind met je spirituele voorouderlijke lijn
 
 

Het levenskrachtritueel is een gebed of meditatie in beweging. Het beschrijft het kosmische scheppingsverhaal zoals elke spirituele traditie het in zijn eigen woorden vertelt. Niet met woorden, in een concept of geschrift, maar door natuurlijke, harmonieuze bewegingen in de vorm van symbolen. Deze vormen samen een taal die elk lichaam en ziel zich herinnert. Het brengt je in verbinding met je oorsprong, je diepe natuur. 

 

Iedereen kent het verhaal van hoe de grote levensbron zichzelf heeft gemanifesteerd in het universum, de aarde, alle levensvormen en in ‘jou’. Maar dit blijft voor de meesten een theorie, een concept of een geloof. Dat komt omdat we het via de geest proberen te begrijpen terwijl het over iets gaat wat veel diepgaander is.  Bewust bewegen zoals gekend is in Tai Chi, Chi Kung of yoga reikt een directe ervaring aan vanuit de eenheid van lichaam, ziel en geest. Het levenskrachtritueel voegt aan deze bewegingsprincipes de kracht en het bewustzijn van oeroude symbolen uit oosterse en westerse spirituele tradities toe.  Deze begeleiden je in 5 fasen door het kosmisch creatieproces: vanuit ‘oorsprong’, door ‘creatie, kosmische orde, energie/healing’ tot ‘integratie’. Het effect is een krachtige bewustzijnsshift. 

 

Door de samenwerking met de spirituele meester-healer Tareth is de kracht van het levenskrachtritueel verder toegenomen. Tareth kon meteen geluiden horen bij de bewegingen. Deze geluiden zijn als het gezang van de spirits die bij deze beweging kunnen opkomen, met de daarbij horende informatie.

 

Dirk Oellibrandt: ”Het heeft me meer dan 10 jaar gekost om de vorm te brengen waar deze nu is. Het was een periode waarbij de informatie in fasen doorkwam tijdens meditaties en bewegingssessies.  Het oefenen op energetische krachtplekken geleid door de op deze plekken aanwezige energieën en spirits heeft tot het levenskrachtritueel geleid.

 

Locatie: Centrum Djoj Rotterdam

Tijd:      09.30 – 17.30 uur.

Prijs:   110 euro, inclusief BTW. Inclusief Lunch.