Ariane Grigo

Ariane Grigo

Tel. 010 413 1553
E-mail: ariane.grigo@gmail.com
Website: www.arianegrigo.com

Oorspronkelijk werkzaam als danseres en dansdocente, voelde ik al snel dat er een belangrijk stuk ontbrak. Ik voelde me niet compleet. Mijn weg om dieper in contact te komen met mijn oorspronkelijke kracht, met de essentie van mijn zijn, begon in 1991 toen ik mijn eerste en voor mij zeer belangrijke leraar Dirk Oellibrandt ontmoette. In 1991 begon ik mijn opleiding Shiatsu en Chinese geneeskunde en met Healing Tao. Na acht jaar voltooide ik mijn studie en werd ik gediplomeerd Shiatsu- en TCM therapeute. Sinds 1995 begeleid ik mensen op hun zoektocht om dieper in contact met het leven en hun oorspronkelijke kracht te komen en fysieke klachten te overwinnen.

Door meer contact met je eigen natuur te creëren ontstaat meer bewustzijn en erkenning van ziekmakende patronen en kun je stress omzetten in vitaliteit en zo ruimte creëren voor spirituele groei. Afhankelijk van de diagnose maak ik gebruik van: Shiatsu, Chi Nei Tsang (diepe Chinese orgaanmassage), Fascia, Craniosacraaltherapie, Healing tao en Klanktherapie. Deze technieken worden naar behoefde aangevuld met coaching via gesprekken, Vijf Elementen voedingsleer, Tao Yin en Meridiaan Chi Kung oefeningen.

Sinds zomer 2005 ben ik gecertificeerd Healing Tao instructrice. Ik ben gecertificeerd door Healing Tao Nederland Nu en door Mantak Chia. Ik geef les in Rotterdam (Oost West Centrum), Wales (bij Senior Instructeur Barry Spendlove) en België (op de 4dlife school van Dirk Oellibrandt). Ik onderwijs het Healing Tao Basisjaar en ik geef speciale vrouwengroepen (Tao van de vrouw) waarbij ook beweging en massage aan de orde komen. Ik geef ook Qi Gong les aan kinderen. Op dit moment ben ik in opleiding tot leraar Chi Nei Tsang. In 2007 wil ik starten met lesgeven hierin (CNT 1 en CNT 2).

Op uitnodiging en als er voldoende mensen zijn geef ik graag overal les. Ik reis graag! Voor meer informatie of een afspraak bel gerust.

healingtao.info download