Carla Mahabier

Carla

whp.mahata@gmail.com

http://www.yoga-healingtao.com

Telefoon:  070 393 22 67 / 06 20943856
Lessen worden gegeven in de Mahata School voor Persoonlijke Ontwikkeling.
Ocarinalaan 3
2287 SB Rijswijk (Zuid Holland )
 

Mijn naam is Shakuntela Mahabier, maar ik word door de meeste mensen bij mijn roepnaam,’Carla’ genoemd. Ik ben geboren op 18 mei 1951 in District Suriname.
Ik kom uit een traditioneel Hindoestaans gezin. Tot mijn vijftiende ben ik opgegroeid in Suriname. Al van jongs af aan heb ik me in het bijzonder geïnteresseerd in Yoga, Zelfbewustwording, Universum en de Planeten en Spiritualiteit.

 

Mijn nieuwsgierigheid en leergierigheid hebben mij er toegeleid dat ik belangstelling kreeg voor verscheidene studies. Deze studies hebben ertoe bijgedragen dat ik meer inzicht gekregen heb, in de persoon die ik ben.

De opleidingen die op mijn pad kwamen waren schoonheidsverzorging (1984) en opleiding tot yogadocente (1987). In 1984 ben ik gestart met een schoonheidsverzorgingspraktijk en sinds 1987 heb ik een eigen Yoga School waar ik de lessen geef. Tevens heb ik me verdiept in de Chinese geneeskunde waaronder; accupuntuur, de Chinese Kruidenleer en therapeutische massage (Tuina) en ben als TCM-er (Traditional Chinese Medicine) in 1996 afgestudeerd. Dit heeft mij doen inzien dat ik nog niet volledig de persoon was die ik wilde zijn.

 

In 2000 kwam ik via Inge Maasen in aanraking met “Healing Tao” en gelijk kwamen alle puzzelstukjes op hun plaats. Op dat moment was mijn Cirkel rond. Ik ben nu eindelijk op het pad waar ik graag wilde zijn. Alles wat ik in mijn leven wilde doen was in eerste instantie voor mijn eigen welzijn, groei, begrip en wijsheid.
Inmiddels ben ik afgestudeerd als Universal Healing Tao-instructor (2014) en verzorg ik hier al geruime tijd enthousiast cursussen in.
Nu wil ik doordat ik de tools van Healing Tao in mijn dagelijkse leven geïntegreerd heb en iedere dag de voordelen ervan ondervind, andere mensen optimaal begeleiden. Ik bied cursussen aan waarin mensen een “zelfhulpmethode” aangeboden krijgen, zodat ze hun persoonlijke doelen kunnen bereiken.

Deze zelfhulpmethode werkt op spiritueel, emotioneel, mentaal, energetisch en fysiek niveau.
De cursus die door mij verzorgd wordt, is met name betekenisvol voor vrouwen uit een traditionele setting/sfeer/gemeenschap.

De gedachtegang van Healing Tao, waarbij de “selfhealing” centraal staat, sluit goed aan bij mijn visie:

“ een leven leiden met een Body & Mind instelling”.

Certificeringen:
1984 : Yoga Docent
1996: TCM-er acupuncture and tuina massage and chinese herbal therapy
2009: NLP Master
2009: Tao Yin 
2014: Healing Tao Instructeur + Healing Love
healingtao.info download