Cocky den Duyf

 
 
Stilte aan het Wad.
De leegte verbindt lichaam en ziel,
onlosmakend.
 
 
Vanaf 1995 ben ik actief en intensief met Healing  Tao bezig. Ik trainde vele jaren bij Ka Wah Choy in Amsterdam en deed o.a. bij haar examen . Ik heb veel trainingen bij verschillende Leraren gevolgd en kreeg uiteindelijk mijn certificaat bij Inge Maassen in Den Haag. Healing Tao heeft mij nooit meer losgelaten. Dagelijks train ik, de ene keer thuis, een andere keer aan het Wad. Niet omdat ik moet maar omdat het mij vitaler en krachtiger maakt. Met mijn hart ben ik mijn lichaam beter gaan begrijpen. Dat ben ik: Altijd meer willen voelen en ontdekken…en daar op creatieve wijze uiting aan kunnen geven; ik heb moeilijke situaties altijd overwonnen met creatieve oplossingen.
Nieuwsgierigheid naar vernieuwingen brachten mij dieper naar het Wezenlijke in mijn leven. Met de trainingen, opleidingen en ervaring begeleid ik anderen graag verder handvatten te vinden voor de  uitdagingen die zij tijdens het bewandelen van hun Weg tegenkomen.
 
 
Met Tao-Basic bied ik cursussen ( wekelijks ), workshops, training en coaching aan. Dit kan Individueel,  in groepen en voor bedrijven. Ook maakt Tao Basic een wezenlijk onderdeel uit van de Retraites op Texel.
 
 
In het rustieke Oosterend, aan de rustige waddenkant van het eiland Texel bestaat al enige jaren mijn praktijk Inula texla. Een bedrijf gebouwd op 4 pijlers:
 
 
• Healing Tao  : Tao Basic is lichaamstraining voor meer evenwicht, vitaliteit en innerlijke tevredenheid
 
• Coaching en counseling ( volwassenen en kinderen )
 
• Kunstzinnige therapie
 
• Cranio Sacraal behandelingen en Massage
 
 
Deze pijlers staan niet los van elkaar, maar lopen in elkaar over. Zo kunnen de krachten zich onderling versterken. Dit kan onder andere tijdens een 3- daagse retraite, een cursus Tao- Basic, een herstelweek of een coaching-traject.
 
 
Inula Texla heeft de beschikking over een inpandige studio. Deze rustige 2-persoons ruimte biedt een thuis  tijdens bijvoorbeeld een meerdaagse Tao-Retraite: Tijd nemen voor en diepgaand contact zoeken met jezelf en je de vragen stellen: Doe ik wat ik wil en wil ik (nog) wat ik doe? Wat is mijn essentie? Wat zijn mijn waarden en hoe verdiep ik die? Waar liggen mijn kwaliteiten en hoe kan ik die inzetten?
Lichaamswerk ( Tao Basic ) in combinatie met (begeleide) wandelmeditaties langs het Wad,  coaching gesprekken, meditatief schilderen, een Cranio-Sacraalbehandeling of massage helpt je antwoorden te vinden. Tijdens deze retraite open je je geest, je hart, doe je energie op en voel je innerlijke kracht groeien. De dingen die van waarde en belang zijn komen bovendrijven.
 
 
Kijk voor informatie op www.inulatexla.nl
Of bel Cocky den Duyf 0655920571
healingtao.info download