Dirkje Veltman

Tel. 06 1977 6917
Website: www.dirkjeveltman.nl en www.taovoordevrouw.nl
E-mail: info@dirkjeveltman.nl

Dirkje  VeltmanMaandag, woensdag en donderdag ben ik voor privé afspraken werkzaam.

Bentinckplein 95

3039 KP Rotterdam

Een frisse wind die door je lichaam waait. Een opkikker voor je energiehuishouding. Dat is voor mij Healing Tao.

Ik geniet er van als mensen zichtbaar zachter en vitaler worden. Mijn aanpak is concreet en tastbaar, maar schroom niet je bezieling aan te spreken. In een gezond lichaam huist immers een levendige ziel. De training geeft je de ruimte om gewaar te worden: je lichaam te voelen, je energie, emoties en gedachtes. In dat alles nodig ik je uit in balans te blijven. Kortom alles wat er in jou speelt, mag er zijn. Door de training kom je dichter bij jezelf.

Voor veel vrouwen is het fijn in een kring van vrouwen te trainen, om de veiligheid of mogelijke verbondenheid met elkaar te kunnen ervaren. Daarom geef ik naast de gemengde groepen ook Tao voor de vrouw. Omdat we uitsluitend met vrouwen trainen laten we meer ontspanning toe in de seksualiteit, zodat er meer contact ontstaat met je vrouw zijn en je natuurlijker gaat stromen.

De opleidingen die ik heb genoten;
In 1991 afgestudeerd aan de Rotterdamse Dansacademie.
In 1992 tot 1994 Iyengar yoga leraren opleiding.
Sinds 1996 volg ik tao trainingen bij Mantak Chia, Michael Winn, Juan Li, Inge Maassen, Dirk Oellibrand, Reinoud Eleveld, Barry Spendlove. Sinds 2005 gecertificeerd Healing Tao instructrice.
In 2007 / 2008 bij Hans Korteweg en Bas Klinkhamer de droomtraining “licht door het sleutelgat” gevolgd. 2009 / 2012 Itip, instituut toegepaste psychologie,school voor bezield leven en werken.

healingtao.info download