Elfriede van der Sanden

 

Tel: 06-18189585

E-mail: elfriede@wildhearts.nl

 

Healing Tao lessen: innerlijke alchemie

Healing Tao is een eeuwenoud systeem afkomstig uit het Oosten, door Mantak Chia toegankelijk gemaakt en naar het Westen gebracht.

Tijdens een Healing Tao les begeleid ik je in diverse meditaties waardoor je als het ware een reis maakt door je lichaam. Je gaat merken dat je je heel gelukkig en fit gaat voelen als je daar meer bewustzijn hebt.

Door visualisatie, ademhaling en focus leer je de energie in je lichaam circuleren en te transformeren. Een belangrijk onderdeel van de meditaties zijn de organen, die zijn als een soort familie voor je. Door meer bewust te zijn van de organen gaat er een wereld van wijsheid voor je open. De organen zijn gelinkt aan de elementen en die hebben weer te maken met emoties.

Ook gaan we werken met bijvoorbeeld de aarde, hemel en sterrenenergie.

 

Healing Tao lessen zorgen ervoor:

– dat je meer in je lichaam komt/geaard bent

– dat je meer energie krijgt

– dat je minder het gevoel hebt slachtoffer te zijn van de omgeving

– dat je meer ‘bij jezelf’ bent

– dat je je ontspannen voelt

 

Wat vind ik zo bijzonder aan Healing Tao?

Voor mij was het een enorme ontdekking. Ik kon bijna niet geloven wat er allemaal met mijn lichaam en ziel gebeurde na een Tao les. Vooral omdat ik gewend was mij hard in te spannen om resultaat te zien. Dit is in de Healing Tao niet het geval. Het wijst naar de balans tussen doen en niet doen. Het onderstreept dus ook het belang van de moeiteloosheid. Als we teveel gaan forceren of doen, stroomt het niet. 
Het heeft mij ook bijzonder veel gegeven in het dagelijks leven. Het zijn allemaal oefeningen die we overal kunnen beoefenen, of je nou in de rij staat of in de auto zit. Door je bepaalde focus plekken in je lichaam te herinneren, kan je allerlei veranderingen in je leven opmerken. Zo simpel en zo effectief.

Neem contact op voor de laatste informatie wat betreft tijd en plaats. elfriede@wildhearts.nl/0618189585/wildhearts.nl

healingtao.info download