Ellie Brepoels

 

Ellie Brepoels

Kloostertuin 14 6133VN Sittard

0464523127 / 0610258134

www.vianovalis.nl

 

Wie is Ellie?

Hallo, ik ben Ellie. Ik ga je vertellen wie ik ben door je mee te nemen naar “de reis van mezelf”. Ga je mee?

Ik heb van kinds af aan best wel een bewogen leven gehad, wat niet altijd even fijn was, een leven van bloed, zweet en tranen. Ik ben al jaren met mijn reis bezig die ik noem “Op zoek naar mezelf”. Ik ben tijdens deze reis al vele paden op gelopen en er weer vanaf gegaan. Die paden hebben mij gemaakt zoals ik nu ben. Ik zou vele boeken kunnen schrijven, zoveel paden ben ik gegaan. Het pad waar ik nu op loop zou ik willen noemen:

Het pad van de eenvoud, van liefde, flexibiliteit, ontspanning, rust, begrip en vooral tijd voor mezelf. Ja het pad van BEWUST ONTSPANNEN. Het pad van Ellie.

Tijdens deze weg heb ik ook geleerd dat ik niet meer hoef te vechten. Ik ben echt gaan VOELEN. Ik ben heel diep daarin gegaan waardoor ik heel veel los heb kunnen laten, veel angsten en verdriet heb kunnen verwerken. Uiteindelijk ben ik steeds meer gaan opbloeien.

Ieder mens heeft zijn uitdagingen. Ik net zo goed als jij, die dat nu leest. Misschien heb ik wel meer uitdagingen dan jij. Het verschil is wellicht dat ik hier anders mee ben leren omgaan. Daarom wil ik jou met mijn ervaringen jou hiermee ondersteunen. Het begin is gemaakt als jij jouw problemen niet als een probleem ziet maar als een uitdaging. Ik weet dat de weg naar groei niet makkelijk is. Echter ik weet ook dat je er uiteindelijk sterker uit komt. Het is vallen en opstaan. Hoe vaker je valt en weer opstaat, hoe minder je uiteindelijk zult vallen.

De grootste les was om niet naar anderen te wijzen maar naar mezelf. Als je namelijk niet naar jezelf leert te wijzen, zonder schuldgevoel, leer je er niet veel van, tenminste dat is mijn ervaring. Hierdoor leerde ik mezelf steeds beter kennen, met wat ik wil, wat ik voel, wat ik niet meer wil. Daardoor kwam ik steeds dieper in mijn hart en ontdekte mijn talenten. Ik kan zeggen ik ben overwegend een gelukkig mens en steeds meer in balans.

Tijdens deze reis heb ik vele cursussen en workshops gedaan, onder andere Reiki, Pendelen, Magnifield Healing, Christus Bewustzijn en Healing TAO Basis. Ik ben hierdoor gecertificeerde Reiki leraar en Assistent Instructeur Healing Tao geworden.

Reiki heeft me geleerd om naar mezelf te kijken en niets buiten mezelf te leggen. Hierdoor heb ik het inzicht gekregen, dat je pas leert als je terug naar jezelf gaat en jouw problemen niet bij een ander legt.

Daarnaast ben ik ook Healing Tao tegen gekomen, dat mij nog meer bewuster maakte van mezelf. Ik ging contact maken met mijn organen en leerde nog beter spanning en stress los te laten. Daarnaast leerde ik steeds meer dat alles ÉÉN is en dat alles met elkaar verbonden is.

Ik ben tijdens mijn reis tevens tot de ontdekking gekomen dat ik ook mediamieke gave’s heb, zoals helder- voelend, zien, ruikend, horend en wetend. Daarnaast is mijn ontwikkeling in het magnetiseren steeds sterker geworden.

Wij blijven reizen naar onszelf, het leven is een grote ontdekkingstocht, voor iedereen. Wij blijven leren en de planeet waar we op leven is de grootste leerschool. Ik wil jou graag begeleiden door jou te ondersteunen op jóú Reis, zodat ook jij ontdekt hoe mooi jouw reis en jouw bestemming zou kunnen zijn. Het ligt uiteindelijk heel diep in jou HART verscholen. Uiteindelijk leer je te ontdekken wie je echt bent en leer je jouw unieke pad te vinden. Realiseer je maar dat jij ook uniek bent, net zoals een ander. Er is er maar één zoals jij. Ja ook jij die dit nu leest. Namelijk ieder mens heeft zijn talenten, dus jij ook. Wij zijn allen wel eens een leraar of leerling. Wij leren van elkaar.

 

DEZE AARDE IS DE SCHOOL VAN HET LEVEN.

 

Liefs Ellie

 

 

healingtao.info download