Felix Senn

felix_medium

 

website: www.daoyoga.nl

e-mail: taosenn@web.de

 

Felix Senn komt oorspronkelijk uit Zwitserland, maar heeft de laatste jaren Amsterdam als thuis- en uitvalsbasis. Hij beheerst verschillende stijlen van oosterse krijgskunst, zoals Shaolin Kung Fu en Wing-Tsun Kung Fu. Sinds 1982 heeft Felix in Azië gereisd en gewoond. De eerste jaren bestudeerde hij Yoga en Meditatie in de boeddhistische traditie, in het klooster van Buddhadasa Bhikkhu in de wouden van zuidelijk Thailand. 

 

In 1987 kwam Felix in aanraking met Grandmaster Mantak Chia en Juan Li. Sindsdien bestudeert en praktiseert hij Qigong, Tai Chi en andere daoïstische helende technieken. Van 1996 tot 2005 woonde, trainde en werkte Felix in de ‘Tao garden’ in het noorden van Thailand. Hij is in Grandmaster Mantak Chia’s Universele Tao systeem gecertificeerd als ‘Senior Instructor’. Daarnaast is Felix een beoefenaar van de ‘Chi Nei Tsang’ en trainde hij met Gilles Marin. Hij ondersteunt Juan Li bij diens workshops in Duitsland: daar haalt Felix tegenwoordig zijn voornaamste inspiratie. 

 

Het is zijn overtuiging dat Dao Yoga perfect te combineren valt met onze westerse leefstijl. En dat iedereen, hoe oud ook, dit kan leren. Zeker omdat Felix meester is in het versimpelen en verduidelijken van de daoïstische wijsheden en ze zo voor iedereen beschikbaar maakt.

 

healingtao.info download