Harriet Kroon

Harriet Kroon-0019.door Dave aangescherpt

 

Tel: 06 4645 8763
E-mail: hallo@taomoments.nl
www.taomoments.nl
www.harrietkroon.nl
www.divineplanhealingschool.org

 

Vrouwen Tao

De Healing Tao greep Harriët al tijdens haar eerste proefles (januari 2007). Sindsdien traint ze intensief en enthousiast en heeft ze zich ontwikkeld tot Healing Tao en Tao de la Femme Lune docente. Harriët werkt met name met vrouwen.

Je kunt groepstrainingen bij haar volgen en je kunt haar inhuren voor individuele lessen, begeleiding en meditaties. Deze kunnen op locatie, op je werkplek, of in haar praktijkruimte te Amsterdam plaatsvinden.

Binnen de Healing Tao heeft Harriët trainingen gevolgd bij diverse docenten zoals Arri Berghout, Birgit Haberkamp, Inge Maassen, Michael Winn en natuurlijk grootmeester Mantak Chia. Vervolgens is ze zich gaan specialiseren in de ‘vrouwen-tao’ (Le Tao de la Femme Lune) bij Fabienne Flamand.

 

Ook individuele consulten, healingen en healingtrainingen

Harriët heeft ook een eigen praktijk als energetisch therapeut (www.harrietkroon.nl) en heeft haar eigen healingschool (www.divineplanhealingschool.org). Harriët is een van de 9 dragers van het Hart van Smaragd Licht en de draagster van het Divine Plan Healing Systeem, het healingsysteem voor vrouwen. Je kunt dus ook bij haar terecht voor individuele consulten, healingen en healingtrainingen. 99% Van haar consulten, healingen en healingtrainingen geeft ze op afstand, via Skype of Zoom. Dit bespaart je niet alleen reiskosten maar ook reistijd.

 

Check Harriëts agenda’s, er zit vast wel iets voor je bij

 

Brede achtergrond in healing

Harriëts healingachtergrond is breed: 

– graduate van de Barbara Brennan School of Healing, 
– ThetaHealing® Practitioner, 
– Reiki Master, en 
– Emerald Heart® Essence Practitioner
– Emerald Heart® Program Practitioner

Gezondheid, spiritualiteit en zelfontwikkeling hebben altijd haar interesse gehad. Via de studie Culturele Antropologie, de post-doctorale opleiding Journalistiek en een carrière als journalist en eindredacteur, kreeg Harriëts leven een meer spirituele inhoud. Zij ervoer steeds meer dat de mens meer is dan de optelsom van fysiek plus ratio. Voor gezondheid en welzijn is een verbinding met het on(der)bewuste en het onzichtbare essentieel. Haar interesseren daarom drijfveren, gevoelens, emoties, de huishouding van het individuele menselijke energieveld en het grote Al. De vruchten van haar interesses plus rijke levenservaring geeft Harriët (anno 1963) graag door.

 

Contact: hallo@taomoments.nl

 

Ervaringen met Harriët als Healing Tao instructeur:
  
‘Na de Healing Tao les slaap ik altijd een paar nachten als een roos. Gewoonlijk ben ik een slechte slaper.’
  
‘De innerlijke glimlach pas ik toe tijdens de massages die ik geef. M’n klanten merken dat meteen: mijn handen voelen dan prettiger aan.’

‘Blij dat de vakantie voorbij is. Ik heb die Tao uurtjes voor mezelf echt gemist.’
  
‘Het is net of ik weer een moeder heb, de oefeningen zijn zo zacht, zo koesterend.’
  
‘Harriët, fijne sfeer creëer je en de lesruimte is ook super.’
  
‘Na de vakantie wilde ik een week te vroeg naar de Healing Tao les gaan, zo’n zin had ik weer. Het helpt me om zacht te blijven van binnen.’
  
‘Ik vind het vreselijk als ik een les mis, dan mis ik zo veel belangrijke weetjes.’

 

 

healingtao.info download