Henny Vrijbloed

 

Telefoon: 0630063929

Website:www.taosan.nl

E-mail: info@taosan.nl  

Universal Healing Tao Instructeur sinds 2008   

 

Henny (1952) wordt al veertig jaar aangetrokken tot de Taoïstische levenskunsten, die zij tot uitdrukking brengt in de kookkunst, Tao Yin, Feng Shui, Universal Tao en Chinese Geneeswijzen als Chi Nei Tsang, Kruiden, Acupunctuur en Tuina.

 

Haar  eerste passie was voeding, als ondersteuning voor een gezond en gelukkig leven. Zij verzorgde de lunch bij Manna natuurvoeding en tevens het diner bij natuurvoeding restaurant Shizen in Amsterdam. Daarnaast kookte ze voor mensen met een specifiek dieet die hun gezondheid wilden verbeteren. Zij gebruikte daarvoor de aloude Taoïstische kookkunst. Verder gaf zij kooklessen op het Oost West Centrum in Amsterdam en Rotterdam.                                 

 

In 1978 begon zij met de beoefening van Do-In oftewel Tao Yin (Chinese Yoga), wat een basis-onderdeel is van Universal Healing Tao. Sinds 1980 heeft zij zich verdiept in diverse vormen van Tibetaans boeddhisme. Vanaf de jaren 1995 ging haar passie en aandacht voor de Taoïstische levenskunst naar de tak Feng Shui en Geomantie. En sinds 2010 heeft ze haar studie en beoefening verder uitgebreid met diverse Chinese Geneeswijzen als Chi Nei Tsang, Acupunctuur, Kruiden, Tuina in haar praktijk Taosan.

 

Vanaf 2003 heeft zij zich diverse onderdelen van de Universal Healing Tao eigen gemaakt. De positieve resultaten maakten haar enthousiast om zelf Healing Tao instructrice te worden. Zij vindt het erg inspirerend de mensen in haar omgeving hier kennis mee te laten maken. In 2008 is zij door Mantak Chia, grondlegger van de Healing Tao, gecertificeerd als Universal Healing Tao instructrice.   Zij geeft Universal Healing Tao lessen in Epe en Zutphen.

 

Voor Chi Nei Tsang behandelingen kunt u terecht in Amsterdam, Epe en Zutphen.

 

Voor meer informatie over Universal Tao lessen en praktijk Taosan: www.taosan.nl

 

healingtao.info download