Koen Tangelder

Tel: 020 6270709

E-mail: info@koentangelder.nl
Website: www.koentangelder.nl

Healing Tao instructeur sinds 2007

Koen Tangelder kwam in 1999 in contact met Healing Tao.
Dat was in zijn opleiding Vierdimensioneel Bodywork
bij de Belgische senior Tao instructeur/alchemist Dirk Oellibrandt.
Koen raakte gefascineerd door de kracht en eenvoud
van lichaamsbehandelingen vanuit de taoïstische principes.

Hij trainde daarna jarenlang in Nederland, onder andere bij Reinoud Eleveld. Daarnaast legde hij zich toe op de taoïstische orgaanmassage, onder meer bij Karin Sörvik uit de Verenigde Staten.
Healing Tao vormt een rode draad in zijn leven en werk. In 2008 werd Koen gecertificeerd door Mantak Chia tot instructeur. Sinds 2010 trainde hij wederom veel in België bij Life Projects van Dirk Oellibrandt, waar hij zich bekwaamde tot Alchemy of Vitality teacher, met specialisaties Meridiaan Chi Kung, 5-Elementen Yoga en Levenskrachtritueel. Vanuit zijn kennis en ervaring met shiatsu/bodywork (ruim 20 jaar) en acupunctuur geeft Koen een eigen kleur aan zijn lessen. Zijn wijze van lesgeven is helder en nauwgezet, voor iedereen te volgen. Koen geef lessen in Nederland en België.

Koen:
“Mijn leven is rijker geworden naarmate ik meer mijn lichaam ging bewonen. Dank daarvoor aan al mijn leraren en grote dank aan het miraculeuze lichaam en Leven zelf. Ik ben er iedere dag weer door gefascineerd en voel diepe motivatie dit door te geven.” ”

healingtao.info download