Loes van Beest

Tel. 06 400 838 34
E-mail: info@taovitaal.nl
Website: www.taovitaal.nl
 

Ik ben sinds 2001 zeer intensief en enthousiast bezig met Healing Tao. Mijn opleiding heb ik gevolgd bij Ka Wah Choy en afgerond bij Healing Tao Nederland. Ik geef op dit moment Basis I lessen zowel doordeweeks als op weekenden. Ook verzorg ik op uitnodiging trainingen. Ik volg nog steeds verschillende trainingen bij diverse leraren zodat ik mij blijf ontwikkelen.
 

Ik heb allerlei verschillende trainingen en opleidingen gevolgd, o.a. vipassana meditatie, holistische massage, kruidengeneeskunde, meditatie, reiki en yoga, maar in Healing Tao heb ik gevonden wat ik zocht. Eén systeem met enorm veel mogelijkheden en manieren voor zelfontwikkeling, zelfgenezing, ontspanning en het verkrijgen van meer energie. De training werkt door in allerlei facetten van je leven, wat voor eenieder weer verschillend uit zal pakken. Naast mijn training ben ik ook werkzaam als facilitair manager in een kantorencomplex, waar ik dagelijks mijn kennis van Healing Tao toepas.
 

Zelf ben ik in aanraking gekomen met Healing Tao toen ik een periode van mijn leven op zoek was naar meer energie en (innerlijke) rust. In Healing Tao vond ik een prachtige training, waarmee ik fysiek en geestelijk mijn balans terug vond en later tot de verrassende ontdekking kwam dat ik mij gaandeweg ook spiritueel begon te ontwikkelen. Zo is ook mijn manier van lesgeven geworden: je kunt de training alleen fysiek benaderen, maar als je wilt ook spiritueel, met het principe alles mag en niets hoeft, want we “moeten” al zoveel. Een oosterse training gecombineerd met mijn eigen ervaring en nuchterheid. Mijn doel is om mensen meer inzicht te geven in het leven, waar ze vastlopen of zichzelf weggeven. Verder wil ik mensen helpen om rust te vinden binnen hun huidige hectische bestaan. Daarnaast zoek ik in ieder mens zijn of haar eigen specifieke kwaliteit en kracht. Ik geloof als we het pad (‘de tao’) vinden waarvoor we hier zijn, we ook het geluk vinden in onszelf, graag help ik je die weg (weer) te vinden en te herkennen.
 

Voor informatie of opgave over de trainingen kijk op de website www.taovitaal.nl of bel naar Loes van Beest op 06 400 83 834.
 

healingtao.info download