Marcel Gazendam

 

Telefoon 072-531 4884, mail: mgazendam@kpnplanet.nl

 

Tao Instructeur sinds 2009. Living Dao Centrum Egmond-Binnen.

Marcel Gazendam (1954) beoefent Healing Tao sinds 1998 bij verschillende Nederlandse en buitenlandse leraren. Hij geeft trainingen, persoonlijke begeleiding en privé-consulten.

 

Marcel geeft onderricht in de basistraining en de Helende Liefde.

Daarnaast is een van zijn specialismen de Tao van de seksualiteit en intimiteit: de individuele verbinding met de eigen seksuele energie en het verdiepen van de intieme partner-relatie. Hierin werkt hij samen met zijn levenspartner Antje Bednarczyk. Zie www.intimiteitcoach.nl.

 

Door individueel diep te ontspannen in onze mannelijke of vrouwelijke essentie komen wij thuis in onszelf. Man zijn of vrouw zijn, oftewel de eigen seksuele energie, wordt dan een bron van kracht en inspiratie. Intimiteit tussen man en vrouw kan zich dan verdiepen. Thema’s zijn onder meer:

 

man zijn/vrouw zijn als bron van kracht, verschillen tussen man en vrouw als inspiratiebron, op vervullende wijze relaties aangaan, omgaan met obstakels in partnerschap en verdieping in relaties.

 

In privé-consulten, individueel of als paar, kan ingegaan worden op specifieke vragen en problematiek.

 

Zie www.intimiteitcoach.nl 

 

Een ander werkterrein is het openen van het hart: de beoefening om meer en meer het hart open te houden (te voelen in onszelf en de ander) ongeacht wat er gebeurt.
Voor informatie of een afspraak: tel. 072-531 4884, mail: mgazendam@kpnplanet.nl

 

 

 

 

healingtao.info download