Neska Ong A Kwien

 

Telefoon: 033 475 3133
Website: www.healingtaoamersfoort.nl
E-mail: hutongnederland@gmail.com
 

Healing Tao instructrice sinds 2007
 

Neska Ong A Kwien (1957) kwam in september 2002 in aanraking met Healing Tao. Mijn lichamelijke klachten – zoals fibreuze dysplasie, fybromyalgie en dubbele whiplash – waren door het sinds 1997 beoefenen van T’ai Chi Tao al verminderd. Door middel van de Healing Tao merk ik nog meer vooruitgang. Ik merk wat voor effect het heeft op mijn fysieke lichaam en op mijn geestelijk welzijn. Ik leer hoe ik de energiestroom kan versterken, hoe ik de emoties tot rust kan brengen waardoor ik sneller in balans kom en ik leer mezelf beter kennen.
 

Docentenopleiding T’ai Chi Tao:
2000 – 2005 bij Jan Snel
2006 – 2007 bij Jan Kraak

 

In september 2005 ben ik in het certificeringtraject gestapt van Healing Tao Nederland.Nu. Toen een samenwerkingsverband van een aantal teachers. Ik ben voornamelijk opgeleid door Birgit Haberkamp en Reinoud Eleveld. Ook heb ik trainingen gevolgd bij Inge Maassen en Ka Wah Choy. De levende Tao meesters Mantak Chia, Juan Li en Michael Winn en Sifu Masahiro Ouchi behoren ook tot mijn leraren.
 

Ik ben gecertificeerd als Healing Tao Basis- , IJzeren Hemd Chi Kung 1-, Tao Yin-, Healing Love, Beenmerg Chi Kung, Tai Chi Chi Kung1-instructeur en Chi Nei Tsang practioner en CNT teacher. Ik ben ook Tuina Therapeute.

 

 

www.healingtaoamersfoort.nl

healingtao.info download