Veronique Kilian

veroniquekilian@msn.com

http://www.k-tdynamics.nl

Veronique Kilian

“Mijn spanningsklachten verdwenen en ik voelde mijn sensualiteit en mijn levensenergie weer stromen.”

Toen ik mijn eerste Healing Tao les volgde, voelde ik hoe mijn hoofd tot rust kwam en ik mijn lijf ging voelen. Mijn lijf kon uitrusten, bijkomen en opladen. Dat was een heerlijkheid in het drukke bestaan.

We leven in een tijd waarin mensen veel in de weer zijn met mobiele telefoons, uren achter de computer zitten en werken onder tijdsdruk. Er wordt veel van je gevraagd. Als de druk hoog is stijgt meestal ook de stress. Deze tijd vraagt om innerlijke balans, zowel in de geest als in het lichaam. Healing Tao helpt je om weer ruimte in je hoofd te krijgen en vitaliteit in je lijf te voelen.

Wat mij aanspreekt in Healing Tao is de manier om levensenergie op een moeiteloze en helende manier door het lichaam te laten stromen. Het is afwisselend speels, actief en in rust. Wat ik proefondervindelijk ervaar, kan ik doorgeven. Het is helend en weldadig.

 

Over Veronique Kilian

Veronique is organisatie adviseur, trainer, teamcoach, transformatiecoach en relatietherapeut.

Veronique Kilian (1969) is afkomstig van Chinese voorouders. Haar ouders zijn als Chinezen geboren en getogen in Indonesië. Vanwege de diverse banen van haar ouders is Veronique in Duitsland geboren en in Nederland opgegroeid. 

Deze interculturele achtergrond inspireerde haar om af te studeren in Algemene Sociale Wetenschappen, met als specialisatie Intercultureel Management. Haar studie was opgebouwd uit Culturele Antropologie, Communicatiewetenschappen, Beleid en Management en Klinische Arbeids- en organisatiepsychologie. Veronique heeft trainingen gegeven op congressen over intercultureel management in binnen- en buitenland. 

Na haar studie heeft Veronique diverse vervolgopleidingen afgerond. Zij is gecertificeerd Innerlijk Kind Therapeut, NLP Master en gediplomeerd Relatiecoach. Ook heeft zij zich gespecialiseerd in diverse persoonlijkheidstesten, die zij gebruikt in haar trainingen en coaching.

Veronique geeft heeft zich all-round ontwikkeld en geeft al jarenlang trainingen op meerdere vakgebieden. Voor opleidingsinstituten geeft zij trainingen op het gebied van Psychologie, Human Resource Management (HRM), Leiderschap, Social Work en Diversiteit. Voor organisaties verzorgt zij trainingen op maat en teamcoaching. Als transformatiecoach begeleidt zij individuele medewerkers om in hun kracht te zijn en te blijven, ook bij stress en tegenslagen. Regelmatig geeft zij het Transformatiespel, dat werkt op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau. Hiervoor is zij in Findhorn (Schotland) gecertificeerd.

Op het gebied van Healing Tao heeft zij sinds 2009 regelmatig trainingen gevolgd bij o.a. Reinoud Eleveld, Inge Maassen, Birgit Haberkamp, Michael Winn, Luc Leyten en Barry Spendlove. Deze trainingen omvatten zowel basiselementen uit de Healing Tao (zoals innerlijke glimlach, helende klanken, hemelse kringloop, ijzeren hemd) als Fusie, Beenmerg Chi Kung, Nei Dan Kung, Tao Yin en Kan & Li. Sinds 2015 is zij gecertificeerd Associate Healing Tao Instructor. Nog steeds volgt zij regelmatig verdiepingstrainingen.
 

Haar huidige focus ligt op Geluk. Healing Tao heeft een prominente plaats daarin. Door het loslaten van negatieve emoties en spanningen uit het lichaam, een beschermingsveld om je heen te scheppen en aanwezig te zijn in je centrum creëer je een gedegen basis voor Geluk. Deelnemers aan haar basistraining Healing Tao in Den Bosch krijgen dan ook gratis toegang tot haar webinars over geluk.

healingtao.info download