Welkom op de interne nieuwspagina van Healing Tao

Hieronder kun je reageren op elkaars berichten.
Hou het leuk en vergeet niet uit te loggen bij het verlaten van de site.

Klik hier om terug te gaan naar de instructeurs-only pagina

 

Nieuwe website binnenkort online

😛 ➡  😉 

Webmaster

Patrick Jacobs

Vanaf vandaag hebben we een nieuwe webmaster. Welkom Patrick.

Dankjewel Marjolein voor de afgelopen tijd waarin je wat mij betreft een 5 sterren bent geweest.

Met Patrick verwacht ik binnenkort weer contact te hebben over de website.

🙂 edwin

 

 

Storing inloggen agenda

Enkele tientallen minuten geleden is bekend dat er een storing is voor de healingtao instructeurs. Inloggen op de agenda lukt momenteel niet. Er wordt aan een oplossing gewerkt!
Ludo, Edwin

Nadat de foutmelding bekend werd is er actie ondernomen door Ludo.  Alles werkt weer!
🙂 edwin

Hallo Instructeurs

Welkom op de interne nieuwspagina van de vernieuwde website van Healingtao.info

De nieuwe website ziet er bijna hetzelfde uit maar er is meer mogelijk.  Zoals deze nieuwspagina waar instructeurs met elkaar van gedachten kunnen wisselen en nieuws kunnen plaatsen over interne zaken.

 

Nu heb je toegang tot jouw profiel pagina. Die staat in feite niet gepubliceerd maar is wel identiek aan jouw eigen pagina. Je kunt wijzigingen in je profiel doen en dan doorgeven aan Eva van der Plas. Zij kan het dan online zetten.

Instructeurs die met het wijzigen van het profiel technisch gezien geen problemen hebben kunnen in de toekomst toegang krijgen tot hun echte pagina.

 

De agenda pagina is gekoppeld aan een aparte database. Daarom dien je nog een keer je gebruikersnaam en wachtwoord in te vullen. Op de achtergrond word gewerkt aan een nieuw systeem waarbij dat niet meer noodzakelijk is.  Ook wordt er gewerkt aan een online reserverings systeem voor internationale docenten.

 

De jullie vertrouwde website is nu meer een levende website geworden en zal zeer waarschijnlijk nog meer veranderingen ondergaan.  Dat kan omdat de site nu is opgebouwd in het populaire CMS systeem WordPress.

 

Mocht er iemand zijn die uitleg nodig heeft over het gebruiken van de nieuwe website dan is er op het internet heel veel over WordPress vinden. Ook in de boekhandel zijn er boeken over werken met WordPress. 

 

Eventueel kan ik iemand ook begeleiden na een telefonische afspraak. 

 

Veel Tao van Edwin Schlichter 06 5121 5641 

 

healingtao.info download