Beenmerg Nei Kung

 

Vervolgtraining na het werken met seksuele energie, vormt de Beenmerg Nei Kung. Het merg van onze botten is zeer levendig en heeft een diepe trilling die verbonden is met onze voorouders. Beenmerg Nei Kung vormt de belangrijkste taoïstische methode voor verjonging.

 

Door seksuele levenskracht-energie in je botten te laten vibreren, kunnen deze opnieuw de doorbloeding uit onze kindertijd terugkrijgen. De zogenaamde bot-ontkalking – wanneer het rode merg vervet en uiteindelijk lucht wordt – kan met Beenmerg Nei Kung grotendeels teruggedrongen worden.

 

Je leert technieken om het beenmerg te reinigen en te activeren, door er kosmische én seksuele energie in op te nemen. De impuls die de seksuele energie geeft, maakt dat het bloed zich véél sneller vernieuwt; de kosmische kracht zorgt voor de verfijnde afstemming van dit nieuwe bloed. Al met al maakt deze techniek het skelet gezonder en vitaler. Het vitaliseert en reinigt het bloed door het hele lichaam en genereert een sterke interne kracht.

 

 
Beenmerg Advanced

Doordat in de Beenmerg Advanced de meridiaanlijnen geklopt worden met de verschillende hitters, komen we in de Grote Stilte van de botten. Allereerst worden de 12 “gewone” meridianen in kaart gebracht en in het lichaam gevoeld, om deze kanalen uiteindelijk ook met de ijzeren hitter in trilling te brengen tot op bot-niveau.

Verder wordt het middenkanaal fysiek geopend door de fascia van de organen ín het middenkanaal naar boven te trekken (“pulling”); dit werkt eens zo sterk wanneer er ook gewichten worden gebruikt.

Vrouwen werken in de Beenmerg Advanced met het Regenboog-ei, wat krachtiger werk kan doen dan het jaden ei.

 

Toegepaste technieken:

Beenmerg Nei Kung – Botademhaling – Botcompressie – Powerlock – Zelfmassages – Jaden ei oefeningen – Werken met gewichtjes – Kloppen met diverse hitters

 

Beenmerg Advanced – Meridiaanlijnen kloppen – “pulling met gewichten” in het middenkanaal – werken met het regenboog-ei – penis-massages

 

healingtao.info download