Cosmic Healing

Cosmic Healing I

Je kunt als je een krachtig centrum hebt ontwikkeld, de energie van de natuur, de aarde en de hemel aantrekken en opnemen. In deze training leer je je eigen energie goed te bundelen om je niet te verliezen in deze grote krachten van buiten. Uit zes richtingen trek je energie uit het universum aan en versterkt hiermee je eigen energiestroom. De energie van planeten kun je om je heen zetten als bescherming en versterking van je organen en je gevoelsleven.

Verder leer je technieken om je handen en armen open en gevoelig te maken. Hiermee kun je jezelf en later ook anderen opladen, helen en in balans brengen.

Langzaam maar zeker wordt jouw energetische ruimte (Gouden Ei) versterkt, zodat het er veilig en prettig toeven wordt. Jouw kwaliteiten kunnen nu optimaal tot bloei komen, zonder last te hebben van eventuele energetische vervuiling.

 

Cosmic Healing II

Wanneer je meer begint te ervaren van het chi-veld rondom je fysieke lichaam, kun je gaan werken aan een groter energieveld, dat een hele ruimte kan beslaan. Hoe trek je krachten aan in dit veld, en op welke wijze kun je de energie en de focus van de verschillende mensen samen tot één energielichaam – waar je je aandacht naartoe richt, op zo’n manier dat niemand iets opneemt wat niet voor hem of haar bedoeld is; alles wordt tevoren energetisch “gezeefd”.

Er wordt verder gewerkt met het openen van de meridianen naar de handen toe (Boeddhapalm), en er wordt een begin gemaakt van het werken met kleuren, en het ontvankelijk maken van de schedel daarvoor.

 

Cosmic Healing III

Met Boedhapalm IV raken de armen en handen uiteindelijk dusdanig doorstroomd vanuit een krachtig chi-centrum, dat ze klaar zijn voor Healing van anderen. Bij Cosmic Healing III ga je uiteindelijk leren op anderen te werken. Diep wordt ingegaan op de werking van de verschillende kleuren en de daaraan verbonden geneesmogelijkheden.

 

Toegepaste technieken:

Cosmic Healing I – Drie vuren – Zes richtingen – Drie Tantiens – Zes Planeten – Boeddhapalm I
Cosmic Healing II – Het maken van Chi-velden – Persoonlijke ster en Aarde ster – Het werken met een energielichaam- Buddhapalm II en III – Het werken met kleuren
Cosmic Healing III – Buddhapalm IV – Toepassen healing-technieken op anderen

 

Verdiepingstraining

Een andere vorm van Healing leer je in de Medical Chi Kung.

healingtao.info download