Healing Love

 

Het gebruik maken van seksuele energie om de vitaliteit van het hele systeem te versterken, is essentieel in de training. In de Basis heb je al geleerd niet zomaar seksuele energie te verliezen; nu leer je je seksuele energie ook daadwerkelijk te verbinden met je hart en te gebruiken om op een rustige manier, gezond en krachtig te worden.

 

Je leert je seksuele energie zowel energetisch als emotioneel schoon te maken, zodat deze vitale kracht met plezier gebruikt kan worden.

 

Mannen en vrouwen trainen Healing Love ieder voor zich op een ontspannen respectvolle manier. Er wordt in de les loszittende kleding gedragen. Met de ei-oefeningen en de testikelmassages, zal er opgesplitst met alleen vrouwen en alleen mannen gewerkt worden.

 

In deze training kan je veel verdiepen en verbreden, vandaar het grote verschil in tijd (1 weekend tot 1 jaar) dat hiermee gemoeid kan gaan.

 

 Toegepaste technieken:

Ovarium- of testikel ademhaling – Orgasmic Upward Draw – Powerlock – Testikelmassage – Vrouwenoefeningen met het jaden ei

 

Verdiepingstrainingen

 Er worden zowel Mannentrainingen als Vrouwentrainingen gegeven. Er is een Bekkenbodem Danstraining als aanvulling ontstaan en ook zijn er weekends Hormoon- en Klierbalans.

 

healingtao.info download