Andreas Justrich

foto-andreas-justrich

 

Andreas Jüstrich
Telefoon: 0612207609
Website: www.whitecloud.nl
E-mail: andreas@whitecloud.nl
 
 
Twee jaar geleden is Andreas in aanraking gekomen met de Universal Healing Tao lessen bij Ilona Botterweg in Amsterdam en sindsdien vormt dit oefensysteem een rode draad door zijn leven.
Begin Augustus 2016 heeft hij de opleiding tot Healing Tao Associate Instructor gevolgd, bij Barry Spendlove en Luc Leyten, in België.
Naast Personal Training , Yoga, Massage en Shiatsu geeft Andreas Healing Tao basis lessen in Amsterdam in zijn praktijk White Cloud Studio Amsterdam.
“Gedurende een Tao les ervaar ik een totale lichamelijke ontspanning tot diep in de botten. Ik voel de zwaartekracht van de aarde en kan daardoor fysieke spanning loslaten. Mijn gedachten komen tot rust en ik voel me verbonden met het leven en het hier en nu. Ik beweeg moeiteloos, zacht en alert.”
 
Achtergrond van Andreas Jüstrich:
Na het beëindigen van zijn danscarrière als solist bij het Scapino Ballet Rotterdam in 1996, heeft Andreas zich in New York omgeschoold tot GYROTONIC® instructeur. Vier jaar later heeft hij de opleiding tot YOGA docent afgerond. In februari 1997 opende Andreas zijn eigen bedrijf White Cloud Studio Amsterdam. In 2005 introduceerde hij zijn eigen Yoga les en opleidingsmodule BODY DYNAMIC YOGA in Nederland. Daarnaast is Andreas gecertificeerde BODYCODE™ en PILATES-MAT instructeur,  gediplomeerde MASSEUR en IOKAI SHIATSU therapeut en sinds zomer 2016 gecertificeerde UNIVERSAL HEALING TAO Associate Instructor.
healingtao.info download