Individueel

Individuele begeleiding

Hieronder volgt een overzicht van de instructeurs die naast het geven van cursussen ook individuele begeleiding geven, met een korte beschrijving.

Fransje Bannenberg geeft op uitnodiging les in Healing Tao, Primordial Chi Kung, lichaamswerk, 5 Elementen voedingsleer, meditaties, en Orgaan Opstellingen. Daarnaast is zij expert in gedachtenonderzoek, de ‘Angel eruit halen’, kerntransformatie, privésessies en sessies per TeleTao telefoon.


Riet Beks

Chi Nei Tsang, magnetiseren, craniosacraaltherapie

Ilona Botterweg
Privé Healing Tao sessies, vitaliteitsconsulten, kleurentherapie sessies, personal coaching, loopbaanbegeleiding

Alka Derks
Samen kijken we wat nodig is – hetzij een massage om te ontspannen, hetzij ondersteuning en begeleiding in je ontwikkelingsproces d.m.v. gesprek, gecombineerd met Tao oefeningen/meditaties. De innerlijke Glimlach zal hierbij altijd de basis zijn!

Nelleke Don
Begeleidt mensen individueel en in kleine groepen bij vragen rond leven en werk met een combinatie van healing tao en lichaamsgerichte benaderingen als somatic movement coaching en experientele anatomie.

Ariane Grigo
Shiatsu, Chi Nei Tsjang, Fascia, craniosacraaltherapie, Healing Tao, klanktherapie, Vijf Elementen voedingsleer, Tao Yin en Meridiaan Chi Kung, coaching

Saskia van der Heij
Massages en privélessen Healing Tao in Zaandam (Adres: Cederstraat 32) 075 – 7728017.
Inzetbaar als stoelmasseuse (Touch Pro) voor bedrijven of particulieren.

Maartje Huibers
Integratie van verschillende vormen van lichaamswerk (Chi Nei Tsang, Shiatsu, Cranio Sacraal, fascia…) waarbij de benodigde techniek zich toont in het moment.

Erik Huele
Tao coaching: In je kracht komen, verheldering van levensthema’s, I Ching begeleiding.
Bezielend musiceren met stem en instrument.

Marcel Gazendam
Individuele coaching afgestemd op de persoonlijke behoefte. Specialismen: de basistraining , Seksuele Yoga, intimiteitsverdieping in de partner relatie.
Tel. 06 36 50 19 72, mgazendam@kpnplanet.nl
Websites:
www.livingdao.nl

Harriët Kroon
Harriët Kroon geeft op locatie of in haar eigen ruimte (Amsterdam) 1 op 1 taoïstische chi kung lessen. Ook heeft zij een praktijk als energetisch therapeut. Zij heeft zich gespecialiseerd in healingwerk en Emerald Heart essences. Ze kan je individueel begeleiden naar een vrijer en blijer leven. Ingrediënten: Healing Tao, persoonlijke consulten en/of Emerald Heart essences. Zie www.harrietkroon.nl/essences.html en www.taomoments.nl/prive-les.html.

Inge Maassen
Individuele consulten met op de persoon gerichte Healing Tao oefeningen en meditaties voor specifieke problematiek (specialisatie: seksuele problematiek) en
EMDR trauma-verwerking.

Cornelia Meienhofer
In mijn eigen werkruimte ontvang ik mensen die naar aanleiding van een vraag privéles
willen in de Healing Tao, Therapeutic touch of Kunstzinnig counselen. Het zijn persoonlijke consulten waarbij ik mensen ondersteun en verder help in hun proces.

Josta Onneweer

Ik begeleid mensen individueel en in groepen bij vragen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en zingeving. Er wordt gebruik gemaakt van inzichten uit de Tao en het gedachtengoed van C.G. Jung.

Neska Ong A Kwien
In mijn praktijk Hutong geef ik Chi Nei Tsang en TuiNa behandelingen en Healing Tao en eventueel Tai Chi individueel.Chi Nei Tsang is een Taoistische buikmassage die ophopingen ( blokkades ) van gestagneerde energie in de buik vrijmaakt.
Tuina is een andere massagevorm die zijn oorsprong heeft in China en is onderdeel van de Traditionele Chinese Geneeskunst

Eva van der Plas
In mijn praktijk in Monnickendam bied ik persoonlijke begeleiding met Healing Tao als basis. Ik heb me gespecialiseerd in Tao Yin (met name de psoas-spier), Tao voor de vrouw (Le Tao de la Femme Lune®), en bekkenbodem-yoga, waardoor je bij mij terecht kunt om te werken aan vragen op het gebied van seksualiteit, bekken-klachten, (lage-) rugklachten, aarding en lichaamsbewustzijn. Ik begeleid zo nodig ook via de telefoon.

Koen Tangelder

Shiatsu en bodywork behandelingen. Integratie van diverse vormen van lichaamswerk, onder meer: central channel, visceraal, fascia- en craniosacraal therapie. Orgaanmassage (chi nei tsang), voetreflex, deep tissue en ontspanningsmassage.

Dirkje Veltman
In mijn eigen studio ontvang ik mensen die naar aanleiding van een vraag privéles willen in de Healing Tao. Ook kun je mij vragen je te begeleiden bij je sterven en begeleid ik je op het pad na de dood. Dit houd in dat ik in levende lijve bij je op bezoek kom tijdens je laatste fase, ik maak contact met je en luister. Dit contact zal voortbestaan na het moment van je overlijden. Dan ben ik je gids op je pad.

Henny Vrijbloed 

Ik geef individuele Healing Tao begeleiding en Chi Nei Tsang behandelingen. Chi Nei Tsang is een aloude vorm van buikmassage om te ontgiften, de levenskracht weer te laten stromen en te optimaliseren. De behandeling kan met andere therapieën worden aangevuld. Voor meer informatie: www.taosan.nl. Locatie: De Ruimte te Amsterdam, praktijk Taosan in Epe & Het Atrium te Zutphen.

healingtao.info download