Ilona Botterweg

Tel. 020-6712934
E-mail: info@taoteachingamsterdam.nl

       Cadaques Ilona B-3630

 “Graag deel ik met jullie, in gulheid en goedlachsheid, in vitaliteit en vriendelijkheid, in ontroering en openheid. De magie ontstaat in het aanwezig zijn met elkaar. De werkelijkheid is onze grootste leermeester.”

Tao betekent letterlijk ‘het pad’ of ‘de weg’. Het is een universeel principe dat alles omvat, van de creatie van het universum tot menselijke interactie. De Tao ziet de mens als een eenheid in lichaam, ziel en geest en Chi als de universele levenskracht, die door het hele lichaam circuleert en via bepaalde paden stroomt. Om de Chi circulatie te bevorderen, hebben de Taoïsten oefeningen en meditaties ontwikkeld die ze gereflecteerd zagen in de processen van de natuur.

Ilona Botterweg inspireert en traint graag mensen en bedrijven op basis van inzichten en wijsheid uit de Tao, seksuele kung fu, adem- en energetisch werk en het sjamanisme. Zij geeft  inmiddels al jarenlang les in de Universal Healing Tao voor beginners, gevorderden en vergevorderden in Amsterdam, Spanje en Tsjechië en is de oprichter van de Tao School. Het doel van haar lessen is om je hart te openen en te leven in geweldloosheid en zuiverheid, zowel naar je zelf als naar de buitenwereld toe. Als we in ons dagbewustzijn alles volledig met respect en universele liefde benaderen, wordt de Tao helend.

 

Ilona Botterweg

Ilona heeft in 1986 met haar partner het bureau “Müller Training en Advies” opgericht. Ze is directeur van het retraite centrum in Humpolec, Zuid-Tsjechië, waar jaarlijks in het voorjaar en de zomer trainingen en bijeenkomsten worden georganiseerd voor Nederlanders en het Nederlandse bedrijfsleven.

Ilona is van oorsprong lerares, trainer en therapeute. Ze heeft congressen over het samengaan van kunst, religie en wetenschap ontworpen en georganiseerd. Naast het geven van diverse (vrouwen) trainingen en meditatieklassen werkt ze als vitaliteits coach en is ze voor diverse bedrijven loopbaanbegeleider (o.a. Hapag LLoyd, Stibbe advocaten, Provincie Gelderland, Vopag, Gemeente Amsterdam).

Het fundament onder haar esoterische kennis en kunde wordt gevormd door het werk van  Rudolf Steiner, Helena Blavatsky, Krishnamurti en de Engelse loge voor astrale wetenschap. Vanaf 1992 heeft Ilona bij haar Healing Tao leermeester Grandmaster Mantak Chia de geheime alchemistische formules van Master LI Eng, One Cloud geleerd. Haar technieken heeft ze verfijnd bij o.a. Saida Desilets, Michael Winn, Juan Li, Berry Spendlove en Masairo Ouchi.

Ilona heeft daarnaast trainingen gevolgd op het gebied van systemisch werk bij Bert Hellinger en Jan Jacob Stam en op het gebied van geweldloze communicatie bij Erma van Dijk. Tevens is zij Reiki master en heeft alle graden behaald bij meester Luong Minh Dang. Zij heeft samengewerkt met o.a. Manfred van Doorn (Pesso), Hetty Tonkes (Wika), Jean Rene Toussaint (stemwerk) en Daan van Kampenhout (sjamanisme).

www.taoteachingamsterdam.nl

 

healingtao.info download