Maartje Huibers

 

Telefoon: 0416-383454
Website: www.shiatsu-online.nl
Email: info@shiatsu-online.nl
 

Healing Tao instructrice sinds 2005
 

De weg..
Als kind wist ik al dat ik met mijn handen zou gaan werken… Via omwegen als communicatiewetenschapper in het bedrijfsleven gaf ik eindelijk gevolgd aan mijn diep gevoel van de juiste richting en ontwikkelde mijzelf als Shiatsutherapeute. Via opleidingen  Shiatsu in Nederland en Israël kwam de school 4D Life (4-dimensioneel bodywork en levenskunst) met Dirk Oellibrandt als bezieler en inspirator op mijn pad. Het stelde mij in staat mij als mens, vrouw en lichaamswerker diepgaand verder te ontplooien. Binnen 4D Life kwam ik voor het eerst in aanraking met Universal Healing Tao. Mijn natuurlijke voeling met de Aarde en de Natuur als krachtbron en mijn vermogen mijzelf met aanwezigheid en intentie te ‘helen’ werd bevestigd en herkend.  Ik specialiseerde mij in Chi Nei Tsang (CNT) met Dirk Oellibrandt en Karin Sörvik uit de States als belangrijke mentoren. In 2006 certificeerde ik mij als Associated Instructor en CNT Practitioner I en II bij Karin en een jaar later werd ik CNT Teacher. Meer en meer ligt mijn passie bij Universal Healing Tao, zowel in de individuele beoefening als wel in de integratie in behandelingen.
 

De realisatie..
Momenteel heb ik een praktijk voor individuele behandeling in ’s-Hertogenbosch.
Ik doceer bij verschillende opleidingen in Nederland, Zen Shiatsu, Qing Bai en 4Dlife Academy en in België initieerde ik een driejarige opleiding tot Shiatsutherapeut bij Syntra West. Zelf organiseer ik regionale, wekelijkse cursussen en landelijke weekenden Tao van de Vrouw, Universal Healing Tao Basis en Taoïstische Yoga.
Tevens nodig ik regelmatig (senior) Healing Tao instructors uit: Karin Sörvik uit de US, Barry Spendlove uit Wales en Saïda Désilets uit Hawai. Op mijn website kun je het meest recente programma vinden: www.shiatsu-online.nl.
 

Specialisme
Chi Nei Tsang Teacher en individuele behandeling . Het uitnodigen van interessante gastleraren! Zelf geef ik op  uitnodiging les in Chi Nei Tsang I.
 

Behandeling
·         Zoekt naar de diepere oorzaak van klachten
·         Raakt je in wie je echt bent
·         Maakt je zelfhelende intelligentie wakker
·         Brengt bewustzijn en inzicht
Tijdens een behandeling volg ik het specifieke verhaal in je lichaam en kunnen diepere lagen van pijn of onbewuste blokkades aan het licht worden gebracht. Behandeling vraagt een bereidheid van je om naar de oorzaken te kijken geeft je handvaten om zelf hieraan te werken. Ik integreer verschillende vormen van lichaamswerk (Chi Nei Tsang, Shiatsu, Cranio Sacraal, fascia…) waarbij de benodigde techniek zich toont in het moment.
 

Mijn praktijk is in ’s-Hertogenbosch. Ik ben aangesloten bij beroepsvereniging Zhong dus vergoeding door de ziekteverzekeraar is, afhankelijk van je pakket, mogelijk.

healingtao.info download