Anouk Mulder

 

Anouk MulderIn 2001 ben ik met Healing Tao begonnen. Een vriendin van me had door de Healing Tao zulke warme handen dat ze in de winter zonder handschoenen kon fietsen. Dat wilde ik ook.

 

Vanaf het allereerste weekend dat ik deed, ben ik enthousiast geweest. Ik hoorde nieuwe antwoorden op vragen die in mij leefden. Ik had altijd het idee dat je zelf iets aan je gezondheid kunt doen maar snapte nooit goed hoe. De ideeen daarover vanuit de Healing Tao, zoals de leer van de vijf elementen, spraken en spreken me enorm aan. En de training heeft me fysiek ook veel goeds gebracht.

 

Wat mij verder enorm aantrekt, is de verdieping die overal in te vinden is. Je doet eigenlijk heel vaak dezelfde oefeningen, maar toch is dat niet saai. Een van mijn lievelingsoefeningen is simpelweg het lichaam schudden. Dat heb ik al zeker honderden keren gedaan, maar toch is elke keer weer anders. Het kan echt aanvoelen als een reis, als het lukt de aandacht er helemaal bij te houden. Die verdieping vind ik bevredigend en motiverend.

 

Sinds 2012 ben ik basisinstructeur en geef ik les onder de noemer Vitaliteit en Ontspanning. Voor mij vergroot de Healing Tao de vitaliteit en verdiept het de ontspanning. In de les doen we simpele dingen, maar we doen ze met veel aandacht. Het ziet er allemaal supersimpel uit maar heeft grote impact.

 

Het lesgeven doe ik naast mijn baan als kaartenmaker bij De Argumentenfabriek. Daar werk ik heel erg met mijn analytisch vermogen, terwijl het in de lessen juist meer gaat om voelen, ervaren en aandacht.

 

Belangstelling? Mail me gerust op anoukmulder@yahoo.com.

 

healingtao.info download