Masahiro Ouchi

 masahiro-ouchi

Masahiro Ouchi is een Japanse senior Healing Tao instructeur en Chi Nei Zhang senior Teacher die wereldwijd les geeft. Hij is de oprichter en directeur van het Healing Tao centrum in New York en Japan. Masahiro Ouchi geniet veel bekendheid in De Verenigde Staten en Azië. Hij heeft in zijn workshops het vermogen om complexe zaken terug naar eenvoud te brengen op een speelse manier.  Het is altijd een feest om zijn workshops te volgen.

De methodieken die Master Masahiro Ouchi gebruikt in zijn workshops dragen bij aan effectief en succesvol functioneren en hebben in ieder geval als resultaat om in tijden van crisis en onzekerheid stress en spanning beter te kunnen hanteren.

Masahiro brengt de praktijk van de Tao terug tot zijn essentie daarmee wordt het zo simpel dat het voor een ieder toegankelijk wordt zijn benadering is speels met de oprechte blijheid van een kind.

Sinds 2009 doceert hij jaarlijks in ons land.

 www.taozenlife.info

 

Body, Mind & Spirit Healing Tao Mini Retreat met Masahiro Ouchi

 

 

Masahiro Ouchi is terug in De Glind van 5 tot en met 7 oktober 2018.

 

Met de 6 Helende Klanken kunnen we de negatieve en verkrampende energie uit de organen loslaten en daarmee ook de vastzittende negatieve gedachten uit het hoofd .

Fusie van de Vijf Elementen is een van de belangrijkste methoden van Tao-meditatie en is de basis van de Innerlijke Alchemie.

Door te werken met de Fusie van de Vijf Elementen verdiepen we ons emotioneel lichaamswerk en gebruik je de Fusie om jouw energie te neutraliseren. Hoe neutraler je emoties zijn, des te makkelijker zijn ze te hanteren.

Via de mooie zachte bewegingen van de Kuan Yin Standing Qi Gong openen we ons hart, wordt alles zachter en maken we verbinding met onszelf, de natuur en alles om ons heen.  Kuan Yin Standing Qigong heeft een diep effect op ons lichaam en geest.

 

De workshops van Masahiro trekken mensen aan uit vele verschillende landen, culturen en leeftijden. Mensen met uiteenlopende roepingen, persoonlijkheden en achtergronden komen samen om hun passie voor Qigong, Taichi en meditatie met elkaar te delen. Deze workshop is toegankelijk voor beginners en gevorderden

 

Wanneer : 5 – 7 oktober 2018

Waar:  Conferentiecentrum De Glind, Postweg 65, 3794 MK De Glind

Kosten: €375,–(2 persoonskamer),  €400,– (eenpersoons kamer). Prijzen zijn voor 3 dagen training inclusief verblijf en maaltijden.

Betaling: t.n.v. Stichting Ed Prima Produkties, 

                           IBAN nummer NL71 INGB 0006 2276 94 o.v.v. Masahiro

 

Informatie en opgave: Neska Ong A Kwien

email: hutongnederland@gmail.com

website: www.hutongnederland.nl

 
 

Op 4 oktober geeft Masahiro Ouchi een speciale workshop voor instructeurs en ervaren beoefenaars: Verdieping IJzeren Hemd

 


Masahiro zal ons niet alleen details van de bewegingen en posities van Iron Shirts Qigong leren, maar ook de van vele aspecten zowel fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel.


Masahiro wil ook aangeven hoe wij IJzeren Hemd makkelijker kunnen onderwijzen en wat nu eigenlijk de betekenis is van deze leer.


Waar:
Frans Halslaan 68, 3723 EH Bilthoven

Tijd: 10:00 – 17:00 uur

Kosten: €95,00

 
healingtao.info download